ASE Fagforening

Hvis du er, eller vil være medlem af ASE a-akasse har du mulighed for at til vælge juridisk vejledning for kun kr. 67.- pr. måned.

JOBtryghed : Hos Ase kalder man det ikke fagforening, men JOB tryghed. Er du træt af at betale til en fagforening er ASE JOBtryghed et rigtig godt alternativ

 

Et medlemsskab for a-kasse og JOBtryghed koster pr. måned: kr. 554.-

Ase er en tværfaglig fagforening, hvor alle lønmodtagere, selvstændige og studerende – uanset om de er faglærte eller ufaglærte er velkommen.

 

ASE JOBtryghed foreningen består af en række specialister med speciale inden for ansættelsesret og kan derfor tilbyde faglig rådgivninig på et meget højt niveau.

 

Til for medlemmerne: ASE JOBtryghed er til for medlemmerne, og alle ressourser går udelukkende til at rådgive og bistå medlemmerne ved uoverstemmelser med arbejdsgiver. ASE JOBtryghed foreningen er politisk uafhængig.

Hvis du har tilvalgt JOBtryghed ved ASE har du mullighed for professionel juridisk bistand i følgende situationer :

  1. Ved Ansættelse
  2. Under ansættelse
  3. ved barsel og orlov
  4. Ved afskedigelse
  5. Pension

 

JOBtryghed er et godt og billigt alternativ for en fagforening, ASE er politisk uafhængig også er det en god og billig måde at være juridisk sikret i forhold til din arbejdsgiver.

 

Lønsikring : Hos Ase har du mulighed for et tegne en udvidet lønsikring. Med en lønsikring er du økonomisk sikret med op til 85% af din tidligere løn hvis du skulle blive arbejdsledig. Lønsikring er en individuel ordning der til passes den enkeltes behov og ønsker.

Vi anbefaler ASE som en seriøs og professionel a-kasse med fuld fokus på sine medlemmer.

 

Læs også mere om: ASE – Det Faglige Hus – Frie funktionærer og kristelig fagforening