Oversigt over de billigste og mest populære fagforeninger

 

De billigste tværfaglige fagforeninger, finder du i oversigten herover.

 

Der er mange fagforeninger i Danmark, som hjælper dig hvis du har uoverstemmelser med din arbejdsgiver, fagforeninger hjælper med juridisk rådgivning omkring dit ansættelsesforhold.

 

En fagforenings primære formål er at repræsentere lønmodtageres interesser over for arbejdsgivere.

Mange fagforeninger henvender sig kun til en bestemt type erhverv – det kan f.eks være jordemoderforeningen.

Fagforeninger for alle: Der findes dog også mange tværfaglige fagforeninger, der henvender sig til alle ufaglærte og faglærte personer, uanset erhverv og dermed henvender sig til et meget bredere publikum.

 

De tværfaglige fagforeninger i Danmark tilbyder nogenlunde de samme ydelser: Juridisk bistand i forb. med ansættelse og afskedigelse, løn og overenskomstforhandling, arbejdsvilkår, arbejdsmiljø m.m. Alligevel er der en stor forskel på prisen for et medlemsskab.

Hvad skal man vælge : Når du skal vælge en fagforening for første gang, eller skal skifte fagforening kan det virke som en jungle at finde rundt blandt de forskellige fagforeninger. vi har lavet en liste med de billigste fagforeninger, der er jo ingen grund til at betale for meget.

 

HUSK – fagforeninger hjælper med juridiske vejledning i forhold til din arbejdsplads og at det er a-kassen der giver dig en økonomisk tryghed hvis du bliver arbejdsløs. det kan godt være en god ide at vælge både fagforening og a-kasse.

De billigste tværfaglige fagforeninger, finder du i oversigten herover.

 

Læs mere om: ASE – Det Faglige Hus – Frie Funktionærer og kristelig fagforening