FrieFunktionærer - En tværfaglig fagforening for alle

Frie funktionærers aktuelle priser, finder du i oversigten herover.

Frie Funktionærers formål er at varetage sine medlemmers økonomiske, faglige og sociale interesser upolitisk grundlag.

Fagforening for alle: FRIE Funktionærer er en tværfaglig fagforening med egen a-kasse, som er åben for alle selvstændige og lønmodtagere – faglærte og ufaglærte – uanset fagområde.

 

Frie funktionærer er kendt for sin individuelle rådgivning og service. FRIE Funktionærer er politisk uafhængig, og har høj medlemstilfredshed og kan tilbyde mange gode individuelle løsninger til sine ca. 30.000 medlemmer:

Juridisk tryghed: Hjælp til at forhandle løn og ansættelsesvilkår, fortolkning af ansættelseskontrakt, beregning af feriegodtgørelse, tillæg samt andre juridiske problemstillinger.

 

Kurser og efteruddannelse: Kompetenceudvikling indenfor kommunikation, IT, ledelse, personlig udvikling, jobsøgning og meget mere.

Job og karriere: Job- og karriererådgivning, kompetenceafklaring, lønvurdering, individuel coaching m.m.

Lønsikring - Frie funktionærer tilbyder en lønsikring, hvor du har mulighed for at få udbetalt op til kr. 32.000 i 6 måneder. Løsningen er individuel og tilpasses til netop dine behov.

 

Fordelagtige medlemstilbud: Forsikring, pension og ferie: Forsikring og pensionsopsparing på fordelagtige vilkår, der sikrer hurtig sygebehandling og større økonomisk tryghed. FRIE Funktionærer har også et bredt udvalg af ferie/fritidstilbud til favorable priser.

Som medlem af FRIE Funktionærer er du i trygge faglige hænder, hvis du skulle have nogle uoverstemmelser med din arbejdsgiver.

På Fagforening-portalen kan vi anbefale FRIE Funktionærer.