Det Faglige hus - En meget populær fagforening

Hvis du ønsker tryghed og  retsmæssig sikkerhed, samtidig med at du sparer penge er DET FAGLIGE HUS et godt valg.

Det Faglige Hus – Fagforening koster kr. 69 kr. pr. måned. Hvis du ønsker både A-kasse og fagforening er prisen pr. måned: kr. 541.-

 

TILBUD LIGE NU : Meld dig ind i A-kasse og Fagforening, og få de 3 første måneder gratis i fagforeningen.

Det Faglige Hus tilbyder gratis medlemsskab for studerende.

Det Faglige Hus er en sammenslutning af 3 fagforeninger og en A-kasse, samt en forening af selvstændige.

Det Faglige Hus har ca. 90.000 medlemmer.

Hos Det faglige Hus er der gode muligheder: Det Faglige Hus har Danmarks billigste samlet løsning på A-kasse og fagforening, uanset om man er ufaglært el. faglært og hvilket job man har.

 

Det Faglige Hus er en landsdækkende tværfaglig A-kasse og Fagforening med lange åbningstider

I Det Faglige Hus er der ca. 280 medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde.

Det Faglige Hus har ansat en række specialister : advokater, jurister, socialrådgivere og uddannede sagsbehandlere der sidder klar til at hjælpe dig med problemer, der vedrører dit arbejde, såsom opsigelse, manglende løn, konkurs, arbejdsskade, sygdom, pension. Du får en personlig betjening i Det Faglige Hus.

 

Målet for Det Faglige Hus er at gøre det muligt for lønmodtagerne og selvstændige at få både en a-kasse og faglig dækning at det skal koste en formue. Hos Det Faglige Hus kan du spare op til 7.500 kr. om året i forhold til andre fagforeninger og a-kasser.

Medlemstilbud Hvis du er medlem af både Det Faglige Hus A-kasse og Fagforening har du mulighed for at tegne en attraktiv lønsikring, lønsikringen er individuel, men man har mulighed med ordningen for at få udbetalt op til 90% af sin nuværende løn.
Som medlem i Det Faglige Hus får du ikke kun en billig a-kasse og fagforening, du får også en række medlemstilbud, som rabat på forsikringer samt hvervegaver, hvis du skaffer et nyt medlem.

Du kan også booke et af virksomhedens mange ferieboliger i enten Danmark eller udlandet.

Vi kan anbefale DET FAGLIGE HUS som er en billig og serviceminded fagforening.

 

Læs også mere om følgende fagforeningerASE – Det Faglige Hus – Frie funktionærer – kristelig fagforening og Lederne